Ilahija më e re e titulluar “Dashuria e veçantë” e Cenka Mirzo

Të nderuar dashamirës të artit dhe kulturës!

Ashtu siç paralajmëruam para disa javëve, me nxitje të Myftinisë së Dibrës dhe me ndihmë financiare të vëllait tonë nga diaspora shqiptare, z. Dritan Fida, për kënaqësinë tuaj prezantojmë video klipin dhe ilahijen më të re të ilahistit dhe imamit nga Dibra e Madhe, Cenka Mirzo, të titulluar “Dashuria e veçantë”.

Muzika & Orkestrimi: Studio Xheni

Video: VENTO Production

Stamboll, 2021