Donacione


 • Donacion për xhaminë e Sahat Kullës – Dibër
  Bazuar në premisën Profetike të Muhamedit a.s. se ”kush nuk është mirënjohës dhe falënderues ndaj njerëzve nuk është mirënjohës ndaj Allahut”, një nënë e qëndrueshme, një besimtare e përkushtuar, zemër bujare e shpirt dëlirë, me vullnetin e saj, sikur edhe herëve tjera, shprehu dëshirën që të mbulojë shpenzimet për pajisjet e nxehjeve te xhamia e […]
 • Dashuria ndaj veprës së mirë
  -Të nderuar, kemi fat dhe nder që në mesin tonë por edhe si kulturë familjare, shoqërore kemi zemërbardhësinë, solidaritetin. -Afaristi i nderuar: Fisnik Ambari si dhe bashkë atdhetari ynë që jeton dhe vepron në SHBA: Remzi Kolari, nga mundi, djersa dhe fisnikëria e tyre e vazhdueshme ndanë mjete prej 2000$ për vendosjen me foli karboni […]
 • Me shumë zemër për ty Dibra ime
  SHUMË ZEMËR PËR TY DIBRA IME  -“Kam vite në emigrim. I madhi Zot është treguar bujar me ne, kam dëshirë në emër të Zotit të shtrojë një sofër në qytetin e shpirtit tim Dibër. ” Një vëlla i familjes dibrane, një vizitor i përvjetshëm nga malli dhe dashuria në Dibrën e tij, njeri i punës, […]
 • Me respekt për Dibrën time
  -Një bashkëqytetar, dashamirës, mirbërës, vëlla i yni, i cili për shumë vite jeton dhe vepron në SHBA, nga respekti dhe dashuria ndaj besimit Islam, si dhe ndaj besimtarëve të qytetit të vendlindjes së tij, ndan nga djersa e tij 1000$ për të mbuluar shpenzimet e rrymës elektrike në xhaminë e Sahat Kullës.Lusim Zotin e Madhërishëm […]
 • E bukura është e bukur
 • Puna është dëshmi e shpirtit.
 • Me shpirt e zemër
  -Një vëlla i yni, bashkëqytetar, që jeton dhe vepron në SHBA, zemërgjër për vendlindjen, ka shpreh vullnetin, nga mirësitë e tij matriale që t’ju dalë në përkrahje dhe solidarizim familjeve të caktuara.Lusim Zotin e Madhërishëm që bijtë e qytetit tonë që jetojnë e veprojnë në SHBA, ti begatojë me mirësitë e Tij të pakufishme, me […]
 • Mjeshtria ime në shërbim të Zotit.