Me respekt për Dibrën time

-Një bashkëqytetar, dashamirës, mirbërës, vëlla i yni, i cili për shumë vite jeton dhe vepron në SHBA, nga respekti dhe dashuria ndaj besimit Islam, si dhe ndaj besimtarëve të qytetit të vendlindjes së tij, ndan nga djersa e tij 1000$ për të mbuluar shpenzimet e rrymës elektrike në xhaminë e Sahat Kullës.Lusim Zotin e Madhërishëm që jetën e tij, familjes, vëllezërve të tij, ti ndriçoj me mëshirën dhe bujarinë e Tij.