Me shumë zemër për ty Dibra ime

SHUMË ZEMËR PËR TY DIBRA IME

 -“Kam vite në emigrim. I madhi Zot është treguar bujar me ne, kam dëshirë në emër të Zotit të shtrojë një sofër në qytetin e shpirtit tim Dibër. ” Një vëlla i familjes dibrane, një vizitor i përvjetshëm nga malli dhe dashuria në Dibrën e tij, njeri i punës, djersës, biznesit, bujarisë dhe fisnikërisë tradicjonale dibrane: Beqir Ballanca, ndan nga dashuria për qytetin e tij: 1000$ për familjet në nevojë. Lusim Zotin e begative të përjetëshme që vëllaut tonë, familjes së tij, ti fal shëndet, qetësi, siguri, suksese në punën e tij. Zoti bekoftë bijtë tanë në SHBA, Zoti bekoftë Dibrën tonë.