Informim: Ligjëratë fetare për gjininë femërore!

Të nderuara zonja/zonjusha, nëna dhe motra besimtare, si çdo vit me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, ashtu edhe sivjet, Myftinia e Dibrës së Madhe organizon ligjërata fetare posaçërisht për gjininë femërore, ku ligjërueset dhe pedagoget e shquara fetare të qytetit tonë do shtjellojnë tematika që ndërlidhen me të drejtat, obligimet, shqetësimet dhe problematikat e gjinisë femërore, por jo vetëm.

Andaj ju informojmë se nesër (e diel), përkatësisht me datë 18.04.2021, në xhaminë e Sahat Kullës, në ora 11:00 do kemi ligjëratë fetare për gra me ligjëruesen fetare dhe pedagogen Shkëndije Mullarexha.  

Duke respektuar protokollet e pandemisë, jeni të mirëseardhura!