Për Zot dhe për nder të prindërve

-Fal të Madhit Zot, që shembulltyra botërore, drita e shpirtërave tonë, udhëzuesi i fatëbardhësisë Muhammedi a.s , ka nxitur besimtarët të jemi mirnjohës, falenderues ndaj prindëve tanë. Muhamet dhe Refik Kaçallniku, mundësuan daljen në dritë të kësaj vepre të çmueshme. Respekte të veçanta edhe për përkthyesit Xhemail Çupi si dhe Fisnik Muça. Lusim të madhin Zot që në radhët e rinisë tonë shoku më i dalluar që të ngrit intelektualisht, pasuron shpirtërisht, të jep edukatë e të bën zotri të jetë Libri.