Qëllimet e mia si prind, rruga e Zotit

-“Gjithmon lutem në sexhde, sa herë të më jepet mundësia: O Zot kujdesu për fëmijët e mi, të riten dhe jetojnë në rrugën Tënde” Këto janë lutjet e axhi Lafçes që jeton dhe vepron familjarisht në SHBA. Kemi bindjen se lutjet e prindit për fëmijët nuk refuzohen. Drilon dhe Dorentina Ollomani duan që  sofrën e bajramit ta shtrojnë edhe në vendin e lindjes, të dy ndajnë mjete nga pasuria dhe puna e tyre përkrahje për 10 familje në nevoj. Lusim të madhin Zot që fëmijët tanë të janë lot gëzimi në jetën dhe punët e tyre, sëbashku në adhurim, pranë njëri tjetrit duke shikuar Fytyrën e të madhit Zot.