Gjersa jemi do solidarizohemi

-Muhammedi a.s thot:” Besimtarët janë si një trup i vetëm, kur dhemb një pjesë e trupit dhemb i tërë trupi”

-Kush më pastër, më bukur,me natyrë më të natyrshme për shkak të edukimit familjar sesa nji dibran kultivon vlerat shpirtërore dhe vëllazërore? Bashkë atdhetari ynë që jeton dhe vepron në SHBA, Qeram Osmani ndan nga respekti, dashuria, dhe djersa e tij ushqime për 10 familje në nevojë. Me shpresë që vitin e ardhshëm do të mundësojë edhe pastrimin e varezave të qytetit të dibrës. Respekte, dhe lutje të sinqerta që i madhi Zot ti jap qetësi më familje, suksese në punë, shpirt të lartë për dashurinë ndaj bashkëatdhetarëve të tij. Sinqerisht të falenderojmë.